Algemene voorwaarden

1. Bedrijfsgegevens

Apunti

Vollezelestraat 67
1755 Gooik
België

Ondernemingsnummer: 0762.807.604

BTW: BE 0762.807.604

Mail: info@apunti.be

Bankrekeningnummer: BE94 9734 0262 5614

2. Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

De prijzen voor onze producten kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

We behouden ons het recht voor de Dienst of een deel ervan periodiek en zonder kennisgeving te wijzigen of stop te zetten.

We zijn tegenover jou of enige derde niet aansprakelijk voor enige aanpassing, prijswijziging, opschorting of stopzetting van de Dienst.

3. Bestellingen en betalingen

Voor betaling kan gekozen worden voor Bancontact, Maestro en Mastercard.

Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan Apunti gemeld te worden, zodat we het bedrag kunnen corrigeren.

4. Verzending

Verzending enkel binnen België via BPOST met tracking voor alle pakketjes.

Indien uw pakket niet wordt opgehaald in het ophaalpunt en terug naar ons gestuurd wordt valt de retourkost van 4 euro ten laste van de klant.

5. Verantwoordelijkheden

Apunti is verantwoordelijk voor het pakket tot deze bij de klant is geleverd. Nadien kan Apunti niet meer verantwoordelijk geacht worden betreffende de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

De levering zal plaatsvinden binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Moest het binnen die termijn niet lukken, mag de klant de overeenkomst kosteloos ontbinden, tenzij anders afgesproken en of gecommuniceerd.

6. Recht om af te zien van de aankoop van de goederen

Alle producten worden specifiek volgens de wensen van de consument vervaardigd of gepersonaliseerd. Deze producten kunnen achteraf niet meer door worden verkocht. Het is hierdoor niet mogelijk voor de consument om af te zien van de gekochte goederen eens de productie hiervan gestart is. Mocht de consument afstand doen alvorens de productie van de goederen gestart is, wordt de bestelling geannuleerd en krijgt de consument het uitbesteedde bedrag teruggestort. De consument dient Apunti hiervan spoedig op de hoogte te brengen via info@apunti.be.

7. Omruilen

Artikelen aangekocht via de webwinkel van Apunti kunnen niet omgeruild worden.

8. Klachten

Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s. Indien er zich fouten voordoen dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kleuren op de foto’s op de website kunnen ook licht afwijken van de echte kleuren.

Instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm kan hierop een invloed hebben, alsook de lichtinval. Indien u twijfelt aan een bepaald product of verdere info wenst, kan u ons altijd contacteren voor meer info.

Wij behouden ons ook het recht voor om onze prijzen aan te passen.

Wij stellen ook alles in het werk om onze producten zo goed mogelijk te controleren op eventuele fouten of gebreken.

Wij stellen alles in het werk om eventuele klachten te verhinderen, te verhelpen en op te lossen. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van onze producten. Moest je toch nog een klacht hebben, gelieve deze door te mailen naar info@apunti.be.

9. Garantie

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie. Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de 2 maanden vanaf vaststelling van het gebrek op de hoogte te stellen.

De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper.

Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorgemelde garantiestelsel.

10. Sale items en cadeaubonnen

Op artikelen die verkocht worden in onze “outlet “of items die in sale zijn geen kortingscodes of extra acties mogelijk. Ook op cadeaubonnen kan geen korting gebruikt worden.

11. Privacy

De gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven en zijn conform de GDPR.

12. Eigendomsrecht

Geen enkel gegeven of foto’s van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.